Bij Institut Esthetique in Aalsmeer hebben wij het minerale make-up merk Youngblood Mineral Cosmetics. Dit is een merk die niet alleen imperfecties kan verbergen, maar ook als huidverzorgingsproduct gebruikt kan worden. Pauline Youngblood ontwikkelde een make-up merk die gebruikt kan worden na een cosmetische ingreep of na een huidverzorgingsbehandeling. De producten zijn daarom geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. Omdat er geen schadelijke geur- of kleurstoffen inzitten, zal de huid niet gaan irriteren. De producten zijn zelfs geschikt voor veel mensen met een allergie.

Minerale make-up

De make-up van Youngblood Cosmetics is gemaakt uit natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten. Deze natuurlijke ingrediënten hebben een verzachtende werking op de huid, wat perfect is voor een gevoelige huid. De producten hebben een lange houdbaarheidsdatum en gaan daarnaast ook lang mee, omdat er weinig nodig is voor een dekkend resultaat. De huid wordt niet uitgedroogd en is nog steeds in staat om te ademen. Daardoor is het ook te gebruiken bij huidproblemen zoals rosacea, acne en de huid die is beschadigs door de zon. Minerale make-up heeft ook bepaalde ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke UVA/UVB- straling.

Producten

Youngblood Cosmetics heeft een groot assortiment aan producten. De producten zijn ingedeeld in zes categorieën: prepare (voorbereiden), inbetween & after (tussenin & na), foundation, colour for face (kleur voor het gezicht), colour for eyes (kleur voor de ogen) en colour for lips (kleur voor de lippen). Door de grote variëteit aan kleuren, zit er voor iedereen wat bij.

Institut Esthetique & Youngblood

Bij Institut Esthetique hebben wij niet alleen maar huidverzorgingsproducten, maar ook een make-up lijn! Maar wij willen natuurlijk wel voor het beste gaan en daarvoor bieden wij het minerale make-up merk Youngblood Cosmetics. De producten van Youngblood zijn zelf geschikt voor de meest gevoelige huid! Bel voor meer informatie over onze make-up of kom langs om wat uit te proberen!

Producten

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit