Welkom lieve lezers op de eerst blog van Institut Esthetique! Zoals velen die dit lezen weten zit ons instituut in Nieuw-Vennep (dichtbij Schiphol) en zijn wij sinds 2014 officieel van start gegaan als schoonheidsspecialisten! Wij werken met verschillende producten en leveren ook verschillende diensten op het gebied van huidverbetering en andere diensten zoals, laserontharing, endermologie en permanente make-up. In dit eerste artikel van Institut Esthetique willen we onszelf even voorstellen en ook vertellen wat je allemaal wel niet kunt bij ons! Hopelijk vinden jullie de blog de moeite waard om te lezen en komen jullie bij ons terug!

Waarom zijn wij deze blog gestart?

Om eerlijk te zijn duiken er overal steeds meer blogs op en wij wisten niet goed of wij ook mee wilden doen aan deze trend. Vooral omdat er op vele blogs niet heel veel interessante verhalen staan maar vooral worden gemaakt voor de extra content op de website. Wat wij graag willen bereiken met deze blog is dat mensen echt enthousiast worden als er weer een blog geschreven is en dat ze niet kunnen wachten om het te lezen! Daarom gaan wij ons uiterste best doen om onderwerpen aan te snijden die jullie interessant vinden om te lezen!

Wie zijn wij?

Institut Esthetique bestaat nu uit een team van twee gespecialiseerde dames. Allereerst Debby de eigenaresse van Institut Esthetique, die hiermee in 2014 begonnen is. Debby is afgestudeerd Allround Schoonheidsspecialiste en is bezig met de opleiding Medische schoonheidsspecialiste. Debby heeft jarenlange ervaring op het gebied van permanente make-up. Daarnaast hebben we in ons team Kim, die samen met Debby Institut Esthetique naar het volgende niveau wilt tillen. Kim is begonnen in haar eigen salon in Hoofddorp en werkt nu samen met Debby in Nieuw-Vennep. Kim is ook afgestudeerd Allround Schoonheidsspecialiste en heeft jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering.

Huidverbetering

In ons instituut kunt u heel veel krijgen. Eén van de mooiste dingen die we proberen te bereiken is: huidverbetering. Iedereen kent het eigenlijk wel; ouder worden… Ik heb nog nooit iemand horen zeggen: ‘ik ben zo blij dat ik ouder word, mooie rimpels, mijn gezicht wordt slapper, kijk wat mooi deze pigmentvlekken…’ Nee toch? Nou in ieder geval als ik naar mezelf kijk merk ik dat ik de rimpels die beginnen te komen op mijn gezicht echt verschrikkelijk vind.

De plekjes die opeens opduiken door de zon of andere oneffenheden.. Daarom is het zo belangrijk dat je de huid helpt om er zo gezond mogelijk uit blijven te zien. We leven nu in een wereld waarin onze huid het niet meer allemaal alleen kan. Denk alleen maar aan de luchtvervuiling, het eten waar minder vitamines in zitten en nog veel meer factoren die ervoor zorgen dat de huid meer nodig heeft.

Murad

In ons instituut maken wij gebruik van het merk Murad. Dit is een Amerikaans doktersmerk die zich richt op verschillende huidproblemen. Heb jij last van; acne, couperose, droge huid, fijne lijntjes, noem het maar op, dan heeft Murad hier de oplossing voor. Ben je op zoek naar experts op het gebied van huidverbetering? Dan bent je bij Institut Esthetique aan het goede adres! Lees meer over Murad

Permanente make-up

In ons instituut doen we veel meer dan alleen huidverbetering, want de wereld van vandaag verwacht van ons dat wij er altijd OP EN TOP uitzien! Maar ja dat is niet iedere dag mogelijk, helaas! Naast huidverbetering kan je in ons instituut ook permanente make-up laten zetten. Bij Institut Esthetique behandelen wij alleen volgens de richtlijnen van de GGD. De specialist op het gebied van permanente make-up is altijd aanwezig en zorgt ervoor dat ze precies hetgeen doet wat jij mooi vindt! Wees dus niet bang! Lees meer over PMU

Laser ontharing

Ja en dan nog zo een gaaf dingetje bij ons instituut: laserontharing. Hoe fijn zou jij het vinden als je nooit meer je oksels en benen hoeft te scheren, of voor de vakantie nog even een brazilian wax te laten doen… Pijnlijk… Nou bij ons hebben wij daar de oplossing voor en dat is laserontharing. Lees hier meer over het ontharen met de laser. Lees meer over laser ontharing

Endermologie

Eén van onze specialisaties bij Institut Esthetique is endermologie. Endermologie wordt vaak gebruik bij bijvoorbeeld cellulite. Door middel van intensieve mechanische massage wordt de toevoer van zuurstof verhoogd en de bloedcirculatie verbeterd. Het resultaat: een contourverbetering en een mooie, gladde en strakke huid! Lees meer over endermologie

Meer bij Institut Esthetique

Het houdt ook niet op, hè? Je kan nog veel meer bij ons in Nieuw-Vennep. Je kunt je nagels en voeten laten doen. Daarnaast kan je natuurlijk alles doen op het gebied van epileren en verven van de wenkbrauwen en wimpers. Maar op het gebied van huidverbetering kan je ook denken aan microdermabrasie, microneedling, bindweefselmassage en nog veel meer!

Bij ons instituut zijn wij er van overtuigd dat een mooie huid van binnenuit komt, zoals ik al eerder in dit artikel aangaf zit er in het eten van tegenwoordig niet meer zoveel vitamines zoals vroeger. Eigenlijk missen we iedere dag de aanbevolen hoeveelheid vitamines en daarom hebben wij ook voedingssupplementen, die naast de ondersteuning voor onze dagelijkse voeding ook ervoor zorgen dat de huid er beter uit komt te zien.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit