Veel mensen vergeten het, maar met je huid moet je de rest van je leven doen. De huid is eigenlijk de enige indicator die kan aangeven hoe oud je bent. Kijk maar eens naar wat oudere mensen, die krijgen rimpels, kraaienpootjes (naast natuurlijk dat ze langzamer gaan lopen en kleiner worden, haha). Maar goed het is dus van groot belang dat je de huid een dagelijkse boost geeft. Zodat de huid blijft werken en ook blijft denken dat het moet werken.

Is er een oplossing voor huidveroudering?

Nee, natuurlijk is er nog geen oplossing gevonden, er zijn een aantal mogelijkheden die je natuurlijk kunt doen zoals botox, fillers en nog wat ‘engere’ mogelijkheden. Wat je ook kunt doen is de huid gewoon goed gaan verzorgen. Een goede reiniging bijvoorbeeld kan al zoveel betekenen voor de huid. Daarnaast kan je een crème en een serum niet vergeten. Denk ook aan een dag en een nachtcrème. En laten we de ogen ook niet vergeten. Naast de crèmes die we op ons gezicht smeren is het ook belangrijk dat we eens (liefst om de 5 weken) een gezichtsbehandeling nemen, zodat de huid een extra boost krijgt.

That is much?

Het bovenstaande klinkt heel erg veel ik weet het! Maar ook ik ben op een gegeven moment overstag gegaan, ik ben zelf nu 43 jaar oud en ik weet hoe belangrijk huidverbetering is omdat ik de verschillen zie. Ik zie dat als ik mijn huid niet de benodigdheden geef dat de kleur van mijn huid grauw en dof wordt. Als ik mijn huid weer eens in de zoveel tijd een gezichtsbehandeling geef dan voel ik de kleur weer terug in mijn gezicht schieten. Ook zie ik dat mijn rimpels (en ik zeur echt niet hoor) maar minder diep worden als ik eens in de zoveel tijd een gezichtsbehandeling doe. Ook de boost die het serum me geeft in de ochtenden en de Intensive Radiance-C Peel van Murad gebruik ik als een soort masker als ik laat naar bed ben geweest.

Ben je al overstag?

Huidverbetering is zo ontzettend belangrijk ik probeer ook aan mijn vriendinnen soms uit te leggen hoe belangrijk het is. Ik vind het niet mooi om veel rimpels te hebben, andere vinden het weer sprekend voor het gezicht. Iedereen vindt natuurlijk iets anders mooi en dat is ook logisch natuurlijk! Ik heb al veel vriendinnen van mij al over vooral door de Murad Eye Lift Firming Treatment. Deze heb ik altijd bij me als ik ergens ga slapen of als ik ben wezen stappen. Ik heb deze dus een keer op een girls night bij alle meiden op de ogen gedaan en je zag meteen dat de dikte van je wallen verminderen! Dus iedereen over op Murad?

Alleen huidverbetering met de beste producten

Zoals ik al zei is het natuurlijk hoe belangrijk je het zelf vindt, huidverbetering. Ik doe echt alles dus van reiniging tot nachtcrème. Maar ik snap ook dat je hier niet altijd zin en of geld voor hebt. Begin op mijn advies dan alleen met een reiniging voor je gezicht en een dagcrème. Alleen door dit te gebruiken (en dan wel van Murad, niet een Kruidvat merk) zul je al resultaat gaan zien. En dan ga je uiteindelijk alles aanschaffen (net zoals ik), omdat je dan ziet dat huidverbetering geen onzin is! Het werkt echt! En vooral met Murad waar ik zelf mega fan van ben zal je resultaat gaan zien.

Murad heeft voor iedereen wat wils. Dus heb je last van acne, roodheid, rimpels of een onrustige huid dan passen we de lijn aan, aan jouw huid behoeftes! JUST TRY IT

Groetjes een Murad FAN! Lees hier meer informatie over Murad.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit