Je hebt zoveel verschillende make-up producten, zoals een foundation, poeder blush en ga zo maar door. Maar wat breng je nu als eerste aan? Als ik zelf make-up opdoe weet ik eigenlijk nooit waar ik moet beginnen. Daarom heb ik het voor jullie uitgezocht! In deze blog lees je meer over de juiste volgorde om jouw make-up aan te brengen:

  1. Huidverzorging

Voordat je de make-up aanbrengt, breng je jouw huidverzorging aan. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van het gezicht, het gebruiken van een toner, serum en ga zo maar door. Zorg ervoor dat je een mooie en gezonde huid hebt!

  1. Primer

Na de huidverzorging is een primer de eerste stap. Een primer zorgt voor een gladde en egale basis. Een primer zorgt er ook voor dat de make-up gedurende de dag beter blijft zitten.

  1. Foundation

Veel mensen gaan hier de mist in. Veel vrouwen denken namelijk dat ze moeten beginnen met de concealer, maar deze stap komt pas na de foundation. Breng een dun laagje foundation aan over het gehele gezicht, voor een natuurlijke look.

  1. Concealer

De volgende stap is de concealer. Bekijk welke gedeeltes van het gezicht nog wat extra dekking kunnen gebruiken. Dep daarna de concealer op deze gedeeltes met een kwast.

  1. Poeder

Je gezichtspoeder is ontwikkeld om de producten op hun plaatst te houden en om overtollig oliën op te nemen. Gebruik het op je t-zone, kin en onder de ogen.

  1. Bronzer en blush

Na de poeder breng je de bronzer aan, om de gezicht een zomerse gloed te geven. Pas na de bronzer breng je de blush aan op de wangen.

  1. Oogschaduw, eyeliner en mascara

De juiste volgorde om de ogen op te maken is eerst de oogschaduw en eyeliner en dan pas de mascara aan te brengen. Wanneer je eerst de mascara aanbrengt kunnen de wimpers in de weg gaan zitten.

  1. Lippenstift of Lipgloss

Breng de lippenstift of lipliner aan, om de lippen te kleuren. Zorg ervoor dat de kleur van de lippenstift bij de oogschaduw en de rest van de make-up past.

  1. Wenkbrauwen

De intensiteit van de wenkbrauwen moeten aansluiten bij de oogschaduw en lippenstift. Dus zorg dat we wenkbrauwen bij de rest van de look passen.

En je look is klaar! Gebruik eventueel een mist om de look af te maken, hierdoor blijft de make-up beter zitten gedurende dag. Gebruik voor het beste resultaat kwasten in plaats van je handen. Youngblood Mineral Cosmetics is een mineraal make-up merk, die speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid. Vraag onze specialiste naar make-up advies of kijk op onze website voor meer informatie over onze salon in Aalsmeer.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit