Bij ons schoonheidsinstituut in Nieuw-Vennep geloven wij dat een mooie huid ook van binnenuit moet komen. Natuurlijk kunnen we veel resultaat behalen met gezichtsbehandelingen, maar we kunnen een GOUDEN resultaat behalen op het moment dat je ook van binnen gezond wordt d.m.v. supplementen.

Wat is Beauty Supps?

Beautys Supps is een ondersteunende supplementen lijn die in combinatie met gezichtsbehandelingen kan worden gebruikt voor een NOG beter resultaat. Beauty Supps richt zich op drie verschillende aspecten namelijk: gezondheid, de huid en de vitaliteit van een persoon. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken overal ter wereld!

Waarom zijn supplementen zo belangrijk?

Uit een onderzoek uit de VS is gebleken dat de voedingswaarden die de mens nodig heeft drastisch is afgenomen in de afgelopen 50 jaar. Dit betekent dat hoe goed we ook ons groente en fruit eten, we altijd iets te kort komen. Ook natuurlijk door de drukte van het dagelijks leven wordt het steeds moeilijker om gezond te eten volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Iedereen kent de momenten wel dat het weer tijd wordt om gezonder te eten (misschien ben je er nu wel druk mee bezig na de feestdagen). Maar gezonder eten is niet alles, zorg ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt door voor supplementen te kiezen.

Een nog mooiere en gezondere huid!

Er zijn onwijs veel supplementen in de omloop, misschien gebruik je thuis al supplementen. Wat er zo speciaal is aan de Beauty Supps supplementen is dat nu de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt. Deze supplementen bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C. Deze ingrediënten zijn van belang voor de vorming van collageen, wat de huid weer verstevigt. Beauty Supps heeft eigenlijk voor ieder huidtype wel een passende supplementen lijn. Vraag de Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.

Supplementen in combinatie met gezichtsbehandelingen

Zoals ik al eerder aangaf kunnen we onwijs veel bereiken met onze gezichtsbehandelingen van Murad. We kunnen ervoor zorgen dat de huid er mooier uit komt te zien en dat we echt richting huidverbetering gaan. Maar wat we hier doen is van buitenaf de huid mooier proberen te maken. We gaan van buiten naar binnen werken. Maar wat als er ook zoiets zou bestaan dat je van binnen naar buiten zou werken. Behaal je dan niet het beste resultaat wat er is?

Nou wij bij Institut Esthetique in Nieuw-Vennep denken dus van wel! Daarom werken wij nu niet alleen met het merk Murad, maar ook met het merk Beauty Supps wat een extra toevoeging is aan de huidverbetering die we proberen te bereiken. Beauty Supps werkt namelijk aan een mooie huid van binnenuit! Het klinkt zelf mooi!

Dus waar wacht je nog op volgende keer dat je bij ons in de salon bent vraag dan naar onze supplementen zodat we er nog beter voor kunnen zorgen dat we de huidverbetering behalen die jij verlangt!

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit