Wie kent het niet, iedere avond (of ochtend) scheer ik mezelf. Benen, oksels en de bikinilijn. Als ik de tijd op zou tellen hoelang ik hier mee bezig was, had ik mezelf veel nuttiger kunnen maken waarschijnlijk. Of gewoon langer uitslapen of eerder naar bed gaan. Maar goed.. Ondertussen heb ik van alles geprobeerd om maar niet iedere dag te hoeven scheren.

Harsen

Nadat ik ECHT gek werd van het scheren van mijn benen werd het tijd dat ik van die harsstrips ging kopen bij de kruidvat. Best duur nog die krengen, maar goed het is het waard want op de doos staat dat je dan zeker vier weken verwijderd bent van ongewenst haar. Nou, dat is wat we allemaal willen toch? Dus ik smeer de hars op mijn benen en plak de strip eroverheen…… OH MIJN GOD…! Ik kan het niet uitleggen, maar of ik ben kleinzerig, maar WAUW wat doet dat verschrikkelijk veel pijn! Omdat ik dacht misschien ligt het eraan dat ik die harsstrips bij de kruidvat heb gekocht. Dus ik ging gewoon ook langs bij een schoonheidssalon, misschien doet het hier minder pijn. Maar goed, het harsen is niks voor mij! Dat heb ik DIRECT van mijn lijst afgeschreven. NEXT!

Epileren

Kennen jullie dat apparaat op TV dat zo een mooie dame haar benen aan het epileren is met een zogenaamde: ‘epilady’. En dan ziet het eruit alsof ze gewoon NUL pijn heeft. Op mijn verjaardag heb ik deze epileermachine aan mijn moeder gevraagd omdat ik dacht; op TV ziet het er EN niet pijnlijk uit EN je haren blijven super lang weg, dus. Nou dames, wees getreurd, zo een epilady machine, (want dat is het oprecht, een machine!) doet ONWIJS veel pijn. Ik weet nu dat er iets ergers bestaat dan harsen. Eén voor één worden de haren er met een rotgang uitgetrokken. En wat ik hier aan overhield? Héél veel ingegroeide haren. Dus toen was ik eigenlijk nog verder van huis en moest nog steeds alles scheren..

DE OPLOSSING

Ja je gelooft het niet maar ik heb DE oplossing gevonden voor die ongewenste haren. Toen ik mijn benen had laten harsen bij Institut Esthetique kon ik mij vaag herinneren dat ze het erover hadden gehad dat je ook zoiets hebt als laserontharing. Dus ik ben op internet een beetje gaan zoeken naar wat laserontharing is.

Laserontharing is eigenlijk het beschadigen van de haarzak waardoor deze niet meer terugkomt. Doordat de haarzak is beschadigd kunnen de haren daarin niet meer groeien. Haren die niet meer terug komen? Hmm.. Interessant, even verder lezen… Lees ik dit echt? Pijnvrij? Als dat zo is.. Dit is het moment dat ik de telefoon heb gepakt en ben gaan bellen naar Institut Esthetique.

Institut Esthetique

Bij Institut Esthetique werken ze met de Alma Beauty Remove, de meest volledige en effectieve ontharingslaser op dit moment. De Alma laser maakt het mogelijk om alle haartypen het hele jaar door te behandelen. Behandelingen zijn snel, comfortabel en de resultaten zijn snel zichtbaar.

Kostenplaatje

Natuurlijk betaal je meer voor laserontharing, ik had niet verwacht dat dit hetzelfde zou zijn als harsen of een scheermesje. Maar als ik naar mezelf kijk vind ik dit het geld meer dan waard! Nooit meer scheren, daar teken ik voor!

Dus mijn conclusie is, probeer het een keertje en ondervind hoe fijn het is dat er zo iets bestaat wat onthaart, maar ook pijnvrij is!

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit