Heb jij nog geen plannen gemaakt voor de zomer? Ga dan op een roadtrip! Heb jij het al een roadtrip gepland, dan heb je misschien wat aan onderstaande tips. Een roadtrip geeft je het gevoel van vrijheid, je kunt overal naartoe rijden waar je maar wilt. Daarnaast is het natuurlijk een leuk avontuur samen met je vrienden. Stress is daarbij niet toegestaan! Zie jij het al voor je: de wind die door je haar waait en op de radio jouw favoriete muziek! Ben jij er klaar voor, hierbij een aantal tips voordat je weggaat:

Rust goed uit

Na een hele dag rijden, is een goede nachtrust heel belangrijk. Je wilt natuurlijk geen donkere kringen rond je ogen tijdens de reis. Neem daarom ook een oogcrème mee, om donkere kringen rond de ogen te voorkomen. Slaap is ook erg belangrijk voor de huid, in de nacht zal het lichaam en dus ook de huid zich herstellen.

Geniet van de omgeving

Een van de beste dingen van een roadtrip is dat je kan stoppen wanneer je wilt. Zie je een mooi plekje, stop daar dan even en geniet van het uitzicht. Wist je dat stress één van de oorzaken van vroegtijdige huidveroudering is! Een roadtrip is de perfecte manier om heerlijk tot rust te komen. Stress is tijdens de roadtrip niet toegestaan.

Gebruik huidverzorging

Naast gezonde snacks, je favoriete muziek en de routebeschrijving naar de bestemmingen is huidverzorging ook belangrijk. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je huid er goed uit ziet, voor alle foto’s die je zal nemen. Wanneer je huid er ook goed uitziet, hoef je ook niet elke dag make-up te dragen! Vergeet daarnaast je zonnebrand niet, of neem een dagverzorging met SPF mee. Want je moet de huid wel beschermen tegen de zon, zelfs als de zon niet schijnt.

Een roadtrip kan een van de leukste en kostenbesparende manieren van reizen zijn. Met natuurlijk heel veel avontuur en gezelligheid. Pak dus je spullen en ga! Kom langs in onze salon of neem contact op met onze specialiste voor huidverzorging tips tijdens jouw vakantie. Veel plezier, en rijd voorzichtig!

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit