anonieme-vrouw

Permanente make up

Debby verstaat haar vak! Ze maakt prachtige lijnen, vertelt je precies hoe het gaat. Ze werkt heel secuur en dat alles terwijl je heerlijk ligt te relaxen in een heerlijke behandelstoel. Haar praktijk in Aalsmeer is ook fijn, ruim en rein. Top Debby, blij met je!

anonieme-vrouw

Permanente Make-Up

Ik ben heel tevreden, Debby werkt heel rustig en secuur .
anonieme-vrouw

Permanente eye liner boven en onder

Ik ben super blij met mijn permanente make up , ik zag er jaren tegen op en baal er nu van dat ik het niet eerder heb gedaan. Zo super goed en mooi gedaan bij Esthetique precies hoe ik het wilde. Er word geluisterd naar je wensen en zeer secuur gewerkt.En ze snappen je angst om de stap te zetten, maar zodra je in de stoel ligt is je angst weg door hun professionaliteit Ik kan het iedereen aanraden.

anonieme-vrouw

Huidanalyse

Hele prettige sfeer en een goede uitleg over de huid en advies hierbij.

anonieme-vrouw

Definitief ontharen

Je word hier super geholpen. Debbie stelt je gerust als je je ongemakkelijk voelt en zeker in het begin. Je word super vriendelijk geholpen. Elke keer weer. Goede uitleg van hoe alles werkt.

anonieme-vrouw

Laseren

Sinds eind 2016 kom ik bij Debby voor laseren. Ze is heel professioneel, ze werkt met hele goede apparatuur en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik kan haar van harte aanbevelen!

anonieme-vrouw

Permanente Make-Up

Door een ongeluk heb ik veel littekens in mijn gezicht. Geen wenkbrouwen en geen lipcontouren. Debbie heeft dit hersteld en mij weer een gezicht gegeven. Het was een lastige, moeizame klus, maar het resultaat mag er zijn. Ben haar nog steeds heel dankbaar en kom zeker terug

anonieme-vrouw

Laserontharing

Debby is een zeer vakkundige specialiste. Ze legt alles goed uit en de behandelingen gaan snel en zijn vrijwel pijnloos. Je hebt in deze salon een veilig gevoel. Je ziet ook al snel resultaat van de behandelingen.. In eerste instantie vond ik het best veel geld maar het is zeker de moeite waard. Ik raad iedereen deze salon aan.

anonieme-vrouw

Gezichtsbehandeling

Een heerlijke behandeling gehad bij Debby. Kreeg veel tips en mijn huid straalde nog dagenlang! De volgende behandeling staat alweer gepland!”

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit