Bij Institut Esthetique maken wij gebruik van het Amerikaanse doktersmerk: Murad. Dit merk is gestart door een Amerikaanse dermatoloog Dr. Howard Murad. Deze dokter wordt door verschillende vakbladen over de gehele wereld als één van de beste dermatologen van Amerika gezien. Dr. Murad doet al ruim 35 jaar onderzoek naar huidverbetering in combinatie met een gezondere levensstijl. Het motto van Dr. Howard is dat een gezonde huid een mooie huid is. Dr. Murad heeft bewezen dat een prachtige huid kan worden bereikt door een Inclusive Health levensstijl.

Inclusive Health

Dr. Murad moedigt ons aan om een Inclusive Health levensstijl aan te nemen om er voor te zorgen dat u van binnenuit resultaten kunt bereiken naar een gelukkiger, jeugdiger en uiteindelijk een mooier leven. Dr. Howard is ervan overtuigd dat een gezonde huid een mooie huid is en dat past precies in de Inclusive Health levensstijl.

Het Inclusive Health recept

Het recept van Dr. Howard is verdeeld in drie stappen: hydrateren, ontstekingsremmend en antioxidanten. Eén van de belangrijkste punten bij het Inclusive Health principe is dat het voorkomen van vochtverlies van groot belang is. Genoeg hydratatie, niet alleen door de goede producten maar ook door het drinken van veel water en ook het ‘eten’ van veel water.

Producten

Voor iedere huidtype is een passende huidverzorgingslijn te vinden om zo het beste resultaat te kunnen bereiken. Bij Murad kijken we goed naar wat u belangrijk vindt om te bereiken met de huid en passen zo onze producten hierop aan!

Institut Esthetique & Murad

Murad is een huid verbeterend product en past goed in de visie van onze salon in Aalsmeer. Onze salon wilt het beste voor uw huid en wij zijn ervan overtuigd dat wij dat kunnen bereiken met deze producten. De specialist zal kijken welke lijn het beste bij uw huid past. Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie!

Producten

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit