Zoals veel van mijn klanten misschien al weten , is Institut Esthetique verhuisd naar Aalsmeer! Voorheen zaten we met de salon in Nieuw-Vennep, maar sinds 3 april is de salon heropent in Aalsmeer. In het nieuwe pand kunnen we de klant meer luxe bieden voor een betere algehele ervaring. De nieuwe locatie is slechts een kwartier van onze oude locatie, bekijk hier de routebeschrijving van de oude locatie naar onze nieuwe locatie:

In de nieuwe salon zal er ook met nieuwe merken worden gewerkt. Natuurlijk blijven wij ook gewoon met onze oude merken werken. In deze blog geven wij alvast een voorproefje van onze nieuwe merken:

Youngblood

Youngblood Cosmetics is een Amerikaans mineraal make-up merk, die speciaal is ontwikkeld voor de meest gevoelige huid. De make-up biedt bescherming tegen de zon en zal de huid niet verstoppen. De producte van Youngblood zijn zelfs geschikt voor een allergische huid. Door het grote assortiment, zit er voor iedereen wel wat bij! Lees hier meer over het make-up merk Youngblood.

La Colline

La Colline is een exclusief zwitsers cosmeticamerk, die zich focust op anti-aging. De actieve ingrediënten in de producten zorgen voor hydratatie, bescherming en oxygenatie. Het resultaat: een stevige huid. De producten van La Colline zijn gebaseerd op de innovatieve technologie: cellulaire therapie. Lees hier meer over het huidverbeterende anti-aging merk La Colline.

Céll Fùsion C

Céll Fùsion C is een Zuid-Koreaans merk dat zich richt op huidproblemen. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor een probleemhuid. De producten bevatten geen schadelijke emulgatoren of conserveringsmiddelen die de huid kunnen irriteren. Lees hier meer over het huidverzorgingsmerk Céll Fùsion C.

Genosys

Genosys biedt een nieuwe technologie van microneedling. Waarbij de huid wordt geactiveerd om te vernieuwen. Microneedling kan onder andere gebruikt worden bij: acne, grove poriën, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpeltjes. Genosys maakt gebruikt van innovatieve rollers, waardoor de behandeling effectiever zijn en daarnaast ook minder pijnlijk. Lees hier meer over Genosys en microneedling.

Nieuwgierig geworden naar onze nieuwe salon in Aalsmeer, kom dan eens langs om een kijkje te nemen! Of wil jij meteen afspraak maken op onze nieuwe locatie, kijk dan op onze website en neem contact met ons op of maak een afspraak online. Een nieuwe salon betekent ook een vernieuwde website! Neem een kijkje op de vernieuwde website van Institut Esthetique. Debby is erg enthousiast dat zij dit nieuwe avontuur in Aalsmeer kan starten!

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit