Genosys is een Zuid- Koreaans merk voor huidverbetering die gebruikt wordt bij Institut Esthetique. Dit merk biedt een unieke technologie van microneedling, ook wel disneedling genoemd. Door innovatieve rollers is Genosys effectiever en veiliger dan normale microneedling. Daarnaast is de behandeling ook minder pijnlijk dan traditionele microneedling door de diamant-vormige naalden. Deze behandeling is te combineren met alle cosmeticamerken, zoals: Murad Skincare, La Colline en Céll Fùsion C. Voor het optimale resultaat raden we ook aan om de verzorgingsproducten van Genosys zelf te gebruiken.

Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij de huid gecontroleerd wordt beschadigd met kleine naaldjes. Hierdoor wordt de huid geactiveerd en aangezet tot vernieuwing. Daarnaast kunnen de producten beter worden opgenomen, de werkstoffen worden zo ook beter opgenomen door de huid. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van elastine en collageen. De behandeling kan gebruikt worden bij huidproblemen zoals: acne, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, striae, pigmentvlekken en littekens.

Producten

Naast de microneedling behandeling heeft Genosys ook een productlijn ontwikkeld. Deze productlijn sluit perfect aan op de behandelingen, maar is ook apart te gebruiken. Maar voor een optimaal resultaat van de microneedling behandeling wordt het gebruik van deze producten aangeraden.

Institut Esthetique & Genosys

Genosys is een merk die zich richt op het verbeteren van de huidconditie. De behandelingen en producten worden in ons instituut in Aalsmeer aangeboden. De specialist zal eerst kijken of jij geschikt bent voor deze behandeling en hoe veel behandelingen jij nodig zal hebben. Maak een afspraak voor een consult of neem eerst contact met ons op voor meer informatie!

Producten

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit