Wist je dat de ogen andere verzorging nodig hebben dan de rest van de huis. De huid rondom de ogen is dunner dan de rest van de huid en daardoor ook gevoeliger. Om de ogen dus goed te verzorgen moet je een oogcrème aanbrengen. Oogcrèmes zijn wondermiddelen die kraaienpootjes, wallen en roodheid rond de ogen verminderen. Maar wanneer je de oogcrème verkeerd aanbrengt kan het ook het omgekeerde effect hebben en deze huidproblemen verergeren. Maar geen paniek, wij hebben namelijk een stappenplan voor jou samengesteld. Deze punten leggen alle stappen uit voor het aanbrengen van jouw oogcrème.

Stap 1

Breng een kleine hoeveelheid (ongeveer ter grote van een doperwt) van het product aan op de ringvinger. Je zult je misschien afvragen: waarom de ringvinger? Dit komt omdat de ringvinger de soepelste/ gladde vinger is, die niet zo sterk is als de wijsvinger. Dit maakt de ringvinger uitermate geschikt om de oogcrème aan te brengen op dit kwetsbare gedeelte van het gezicht.

Stap 2

Stippel of dep de oogcrème (met de ringvinger) op het bot van de oogkas en volk het rond de buitenste hoekjes van de ogen. Breng het product dus NIET vlak onder de ogen aan, hierdoor zal je het product waarschijnlijk ook in de ogen krijgen. Zorg dat je de crème bij de hoekjes ook in de kraaienpootjes terecht komt. Het kan zijn dat je het product daardoor ook iets verder van het oog moet aanbrengen. Breng de crème dus zowel boven, onder en bij de hoekjes van de ogen aan en breng het alleen op het bot aan!

Stap 3

Wordt de oogcrème niet goed opgenomen door de huid, dan heb je waarschijnlijk te veel gebruikt. Zorg ervoor dat je de oogcrème alleen dept en dus niet gaat wrijven (of smeren), want de huid rondom de ogen is erg gevoelig.

Goed om te weten

Zoals ik hierboven al had vermeld is het erg belangrijk dat je de oogcrème alleen aanbrengt op het bot, wanneer het te dicht bij de ogen komt kan dit gaan irriteren.

Institut Esthetique Aalsmeer

Net als jouw overige huidverzorging, heb je ook verschillende oogcrèmes voor verschillende huidtypes. Laat je door onze specialist adviseren welke crème het beste bij jou past! Dit kun je doen om langs te komen in onze salon in Aalsmeer, door ons een mailtje te sturen naar info@institutesthetique.nl of te bellen naar 06-55102217. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website, voor meer informatie over onze merken en behandelingen.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit