Veel mensen denken dat ze met het gebruik van cosmetica van al hun huidproblemen af kunnen komen. Maar het gebruik van huidverzorgingsproducten is slechts het begin en het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten kan zelfs een huidprobleem verergeren. Volgens dermatoloog Howard Murad moet je de huid niet alleen van buitenaf verzorgen, maar ook van binnenuit! Maar wat betekent dit precies, van binnenuit de huid verzorgen? Volgens dr. Murad bestaat huidverzorging uit drie delen, dit wordt ook wel de Inclusive Health levensstijl genoemd. In deze blog zullen we kijken hoe je de huid het beste kunt verzorgen, en hoe je daarnaast de totale gezondheid van het lichaam kunt verbeteren. De Inclusive Health levensstijl focust zich op de drie stappen van huidverzorging: look better, feel better en live better. Wil jij ook een mooie huid, lees dan snel verder!

LOOK BETTER

De eerste stap in huidverzorging is het verzorgen van de huid van buitenaf. Het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten kan veel huidproblemen verhelpen en kan deze zelfs ook voorkomen. Murad Skincare is een huidverzorgingsmerk die zich op verschillende huidproblemen focust. Zo is er een productlijn tegen fijne lijntjes en rimpeltjes, tegen jongeren acne, volwassenen acne, zonneschade, hormonale huidveroudering en ga zo maar door! Voor iedereen is er wel wat. Gebruik deze producten in combinatie met een gezichtsbehandeling en je zult snel zien dat de huid zal verbeteren. Veel Amerikaanse sterren gebruiken dit Skincare merk al! De specialisten kunnen je adviseren over welke producten en welke behandeling het beste bij jouw huidtype en huidprobleem past! Maar de verzorging van de huid houdt hier nog niet op…

LIVE BETTER

Een gezonde huid is een weerspiegeling van de totale gezondheid van het lichaam. Om de huid mooi en gezond te houden, moet je dus het hele lichaam gezond houden. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol, het is belangrijk dat je genoeg vitamines binnenkrijgt. Maar omdat dit tegenwoordig lastig is, omdat veel producten minder vitamines bevatten dan vroeger zijn supplementen een goede aanvulling! De supplementen van Beauty Supps kunnen worden genomen om het tekort aan vitamines aan te vullen. Hydratatie is daarnaast ook een hele belangrijke factor. Volgens Howard Murad moet je water ‘eten’. Dit betekent dat je veel rauwe groenten en fruit moet eten, het vocht uit deze voedingsmiddelen wordt namelijk beter opgenomen dan als je gewoon water drinkt. Als laatste moet je ook genoeg bewegen om het lichaam gezond te houden. Probeer dagelijks minimaal 30 minuten te bewegen!

FEEL BETTER

De laatste stap in het verzorgen van de huid is door tijd te nemen voor jezelf! Stress kan namelijk veel huidproblemen veroorzaken. Volgens dermatoloog Howard Murad is het daarom belangrijk dat je elke week iets doet voor jezelf, om te kunnen ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan yoga of ga langs voor een ontspannende gezichtsbehandeling. Het maakt eigenlijk niet uit wat, maar als je maar iets doet wat je zelf leuk vindt!

Wil jij een mooiere huid en ook nog eens gezonder leven? Bij ons schoonheidssalon in Nieuw- Vennep helpen wij je graag op weg! Wil jij supplementen als aanvulling op je dagelijkse voeding, dan helpen we je graag met het kiezen van de goede supplementen. Of ben jij op zoek naar de juiste huidverzorgingsproducten voor jouw huid, dan ben je bij Institut Esthetique op het goede adres. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit