Een bindweefselmassage is niet zomaar een massage. Deze massage heeft als doel de huidconditie te verbeteren. Veel meer dan alleen een ontspannen massage dus! Maar wat is een bindweefselmassage precies, hoe werkt dit, en wat zijn de voordelen? Dat lees je in deze blog! Heb jij achteraf nog vragen, laat deze dan achter in de reacties of neem contact op met onze salon in Nieuw- Vennep.

Wat is het?

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die is ontwikkeld om de conditie van de huid te verbeteren. De huid wordt krachtig gemasseerd, waardoor er een prikkel wordt gegeven aan het onderhuidse bindweefsel. Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en wordt de doorbloeding verbeterd. Bij Institut Esthetique wordt de techniek gebruikt voor het gezicht.

Wanneer?

Een bindweefselmassage gaat de strijd aan met verschillende huidproblemen. Heb jij bijvoorbeeld last van een slechte doorbloeding, dan is deze techniek misschien wel iets voor jou. Daarnaast is een bindweefselmassage geschikt als je last hebt van wallen onder de ogen, een grote neus- lippenplooi hebt, fijne lijntjes of rimpels hebt, een verslapping van het gezicht of als je een grauwe huid hebt. Een bindweefselmassage zal deze huidproblemen al na één behandeling verminderen en is voor iedereen geschikt. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden kiezen voor een bindweefselmassage. Ben jij benieuwd of deze massagetechniek ook iets voor jou kan betekenen, vraag het dan aan onze specialist.

Voordelen van een bindweefselmassage

Zoals hierboven al gezegd, is een bindweefselmassage een speciale massage om de huidconditie te verbeteren. Maar dan vraag je je natuurlijk af welke voordelen een bindweefselmassage heeft. In deze blog geven wij alle voordelen van deze techniek op een rijtje:

  • De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd
  • De huidstructuur verbetert
  • Het bindweefsel wordt verstevigd, voor een stevigere huid
  • De huidconditie wordt verbeterd, waardoor bijvoorbeeld ook acne vermindert
  • Lijntjes en rimpels verminderen
  • Je krijgt een strakkere huid
  • De toevoer van voedingsstoffen en zuurstof neemt toe
  • Stress wordt verminderd

Na één behandeling is het resultaat al zichtbaar! Om het beste resultaat te behalen is, zijn meerdere behandelingen nodig. Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, maar dit zal de volgende dag wegtrekken. Ben je nog niet overtuigd van alle voordelen van een bindweefselmassage? Kijk dan voor meer informatie op de website van Institut Esthetique, onze schoonheidssalon in Nieuw- Vennep. Of maak meteen een afspraak op onze website. Onze specialist heeft jarenlange ervaring op het gebied van bindweefselmassages. Heb jij nog vragen, dan zal zij deze voor jou beantwoorden.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit