Gezichtsbehandelingen worden naarmate we ouder worden steeds belangrijker. Huidverbetering wordt steeds belangrijker, men is nu ook thuis steeds meer bezig met huidverbetering.

Dagelijkse routine

Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is alleen niet genoeg om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft. De huid heeft eens in de zoveel tijd (liefst om de 5-6 weken) een boost nodig die alleen de schoonheidsspecialiste kan geven. Maar waarom? Wij geven jullie zeven redenen waarom je een gezichtsbehandeling zou moeten ondergaan:

  1. Gezichtsbehandelingen zullen die poriën diep reinigen: een professionele gezichtsbehandeling gaat dieper dan alles wat je thuis doet aan huidverbetering. Dit is nou eenmaal een feit. Je gaat toch ook eens in de zoveel tijd naar de tandarts en de mondhygiënist? Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste kan je ook zo zien. Eens in de tijd heeft de huid die extra boost nodig die je zelf niet kan geven vanuit thuis.
  2. Als er iets veranderd in de huid, kan de specialist hierop inspelen: de huid veranderd nou eenmaal naarmate we ouder worden. Hier kunnen verschillende huidproblemen naar voren komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je opeens veel last van acne krijgt. Of bijvoorbeeld opeens veel last krijgt van kraaienpootjes. Een specialist kan je hierbij helpen en de behandeling/producten hierop aanpassen. Het is altijd handig om dit van een expert te horen toch?
  3. Je knijpt je pukkels verkeerd uit: iedereen die ik ken denkt dat hij/zij de pukkels op een goede manier uitknijpt. Maar ik kan je vertellen dat 9/10 mensen het toch echt verkeerd doen. Door een pukkel verkeerd uit te knijpen kun je niet alleen zorgen voor een korst op de huid. Maar ook voor een litteken die blijvend is! Dus laat die pukkels uitknijpen door een specialist!
  4. Het is beter dan langsgaan bij de Douglas of Etos: iemand die je in een winkel kan vertellen wat jij op je huid moet smeren, zonder echt goed naar de huid te hebben gekeken is niet een specialist! Er moet echt goed naar de huid gekeken worden door middel van een loeplamp. Dit kan niet onder ‘winkellicht’ worden bepaald.
  5. Er zijn gewoon bepaalde dingen die je niet thuis kunt doen: naast een gezichtsbehandeling en producten die je gebruikt kun je natuurlijk nog veel meer doen op het gebied van huidverbetering. Denk aan microneedling en microdermabrasie. Dit zijn dingen die je niet thuis kunt doen, hier heb je een specialist voor nodig die echt gespecialiseerd is in de huid.
  6. Relax ook meteen een beetje: ja in het begin is het reinigen van de huid pijnlijk, maar daarna is een gezichtsbehandeling ook heerlijk ontspannen! Dus niet alleen voor de huidverbetering is het belangrijk! Maar ook voor jouw drukke levensstijl is het fijn om eens in de zoveel tijd te kunnen relaxen!
  7. Zelfvertrouwen is DE sleutel: doordat je huid er goed en gezond uit ziet zul je merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Niemand zal met veel zelfvertrouwen rondlopen wanneer diegene onder de pukkels of andere oneffenheden zit. Zorg ervoor dat je zelfvertrouwen krijgt met je eigen huid!

Conclusie

Ik kan nog zoveel meer voordelen opnoemen waarom het belangrijk is dat je eens in de zoveel tijd naar de schoonheidsspecialist gaat. Maar ik denk dat de bovenstaande punten al genoeg zeggen. In ons instituut in Nieuw-Vennep kun je terecht voor gezichtsbehandeling die speciaal worden aangepast aan jouw eigen huidtype/huidprobleem.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit