Bij ons instituut in Aalsmeer ligt de focus op huidverbetering. Ons merk Céll Fùsion C is een Zuid Koreaans huidverzorgingsmerk die zich richt op verschillende huidproblemen. De producten bevatten geen schadelijke emulgatoren of schadelijke conserveringsmiddelen, die de huid kunnen beschadigen. Daarnaast zijn de producten ook geheel vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, die de huid kunnen irriteren en huidproblemen kunnen veroorzaken. De producten zijn gebaseerd op één van de nieuwste technologieën, namelijk de CMS technologie.

CMS Technologie

CMS, oftewel Cell Membrane Structure, is een uniek lipide-membraam complex. Deze technologie zorgt ervoor dat de huid dubbele lipide opbouwt, die dezelfde structuur heeft als natuurlijke intercellulaire lipide. CMS bestaat uit 30 werkzame stoffen die de huid beschermt. De hoge concentratie aan ingrediënten en de fijne structuur zorgt ervoor dat de producten heel effectief te werk gaan. Huidproblemen herstellen snel en de beschadigde lipide barrière zal ook herstellen, waardoor de huid weer in optimale conditie komt.

Producten

De producten van Céll Fùsion C zijn onderverdeeld in verschillende productlijnen. Het merk biedt voor elk huidprobleem wel een oplossing. Zo heb je een productlijn die de strijd aangaat met grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, oneffenheden, een gestreste huid en hyperpigmentatie. En dit is nog niet alles, het merk heeft nog meer productlijnen, die ieder gefocust is op een specifiek huidprobleem.

Institut Esthetique & Céll Fùsion C

Céll Fùsion C is sinds kort ook verkrijgbaar bij Institut Esthetique. Het merk past perfect bij de visie van ons instituut, waarbij de focus ligt op huidverbetering. De behandelingen en producten zijn perfect geschikt als u problemen met de huid hebt. De specialist zal u adviseren over de producten en behandeling die het beste bij uw huid past. Bel voor meer informatie, of maak meteen een afspraak!

Producten

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit