permanente-make-up-4

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meeste gevraagde behandelingen hebben betrekken op de wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Zijn uw wenkbrauwen niet meer goed van vorm? Loopt uw eyeliner altijd uit aan het einde van de dag? Blijft uw liplijn of lipstick niet de hele dag zitten? Bent u allergisch voor make-up of kunt u zich niet meer zo goed opmaken zonder bril of vergrootglas? Dan is permanente make-up de oplossing!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Permanente make-up wordt ingebracht met hele fijne naaldjes. Er zijn verschillende naaldjes voor verschillende behandelingen.

Hoe lang duurt de eerste behandeling?

De eerste behandeling neemt het meeste tijd in beslag. Er wordt eerst een anamnese afgenomen, de kleur en vorm wordt besproken, dan volg de behandeling en deze duurt gemiddeld twee uur. De tweede behandeling zal 1 uur duren. Tussen elke behandeling zit minstens 4 weken om de huid volledig te laten herstellen

Waar moet ik rekening mee houden voor ik naar de behandeling kom?

Zorg dat u fit bent en geen alcohol genuttigd heeft 24 uur voor de behandeling. Aspirine ook niet slikken voor de behandeling, dit werkt bloedverdunnend en zal de opname van pigment tegen houden

Waarom moet ik terugkomen voor een nabehandeling?

Ongeveer 4 dagen na de behandeling ziet u dat de kleur een stuk lichter is geworden. De opperhuid vernieuwt zich en schilfert gedeeltelijk af, hierbij verliest u het pigment dat in deze laag was opgenomen. De 2 behandeling dient om de kleur weer bij te werken en eventuele aanvullingen op de vorm worden aangebracht en de puntjes op de i gezet

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Dit is meestal na twee a zes jaar afhankelijk van huidtype en of u veel in de zon komt of regelmatig peelingen ondergaat. De kleur word steeds lichter en zal uiteindelijk verdwijnen als u dit niet bijhoudt. Daarom is het belangrijk om elk jaar u permanent make-up bij te werken u betaalt dan ook een stuk minder omdat u maar 1 behandeling nodig heeft. Wacht u tot het helemaal verdwenen is dan moet er opnieuw begonnen worden en betaald u de volledige prijs.
Meer foto’s van ons werk vind u op onze Facebook pagina

Meer informatie

Wilt u weten of permanente make-up geschikt is voor u of heeft u nog vragen, dan geven wij u graag een persoonlijk advies. Hiervoor kunt u een gratis intake afspraak maken.

Bij ons schoonheidsinstituut in Aalsmeer werken wij met de allernieuwste technieken. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgen wij zeer regelmatig trainingen op het hoogste niveau in zowel binnen- als buitenland. De salon is volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid goedgekeurd door de GGD.

murad-wit
beautysupps-wit
youngblood-wit
cell-fusion-c-wit
genosys-wit